iDEAL

Slim shake
Wilheminastraat 8A
3361XT Sliedrecht
06-53532922 

3.2.2. Eiwitdieet

Snel afslanken zonder hongergevoel met Slim System Eiwit Dieet (3.2.2)

De Slim System Eiwit Shakes zijn niet alleen lekker en gezond maar zitten bovendien boordevol eiwitten. Deze eiwitten zorgen ervoor dat het hongergevoel wegblijft en dat je spieren intact blijven. Met de Slim System 3.2.2.-methode wissel je drie strenge dagen af met twee lichtere dagen, terwijl je in het weekend weer normaal (licht) kunt eten. Deze afwisseling in dagen zorgt ervoor dat je lijnen makkelijk kunt volhouden en dat je het jojo-effect beperkt. Het afslankende effect van Slim System Eiwit Dieet is wetenschappelijk bewezen.

De voordelen van Slim System Eiwit Dieet (3.2.2)

Snel resultaat

Met het Eiwit Dieet zie je al na drie dagen het eerste effect op je weegschaal. Dat motiveert!

Makkelijk vol te houden

Door het hoge gehalte aan eiwitten in Eiwit Dieet, krijg je minder snel honger. Bovendien kun je in het weekend normale, lichte maaltijden eten. Eiwit Dieet is dus makkelijk vol te houden.

Beschermt je spieren

De eiwitten in Eiwit Dieet helpen om je spiermassa te beschermen, door in de eerste plaats vetmassa te verbranden. Daardoor heb je minder snel een slap gevoel.

Blijvend effect

Eiwit Dieet 3.2.2 is speciaal ontwikkeld om het jojo-effect zoveel mogelijk te voorkomen. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je gezond en evenwichtig blijft eten.

Eenvoudig

Afslanken met Eiwit Dieet is eenvoudig, praktisch en makkelijk inpasbaar in je dagelijkse leven.

Verantwoord

Eiwit Dieet zit boordevol hoogwaardige eiwitten, vezels, vitamines en mineralen. Je valt dus gezond en verantwoord af.

Slim System Eiwit Dieet: óók bruikbaar zonder de 3.2.2-methode

Dankzij hun unieke samenstelling zijn de Slim System Eiwit Dieet -producten ook goed bruikbaar binnen een ander eiwitrijk voedingsprogramma.

Wetenschappelijk bewezen

Het afslankende effect van de Slim System Eiwit Dieet 3.2.2-methode is wetenschappelijk bewezen. Een studie* in Duitsland toonde onder meer een significant gewichtsverlies aan van gemiddeld 1,35 kilo na 1 week. Na 4 weken bedroeg het gewichtsverlies gemiddeld 2,94 kilo, met een maximum van 6,6 kilo. Bijna 3 op 4 vrouwen verloren uiteindelijk meer dan 2 kg tussen 1 en 4 weken.

* De studie werd uitgevoerd onder 53 vrouwen met een gemiddelde BMI van 27 die vier weken lang de Slim System Eiwit Dieet 3.2.2-methode volgden.